Recensies

Wat bedrijven vinden van ons!

Sinds een aantal jaren maak ik als bedrijf al gebruik van de service van van Geijn Automatisering. Tot op heden ben ik erg onder de indruk van hun inzet en service die wij als bedrijf bij hun hebben ervaren.

Wij gebruiken een afreken systeem die speciaal ontwikkeld is voor kappers, alle hardware die daarbij is komen kijken is geleverd door van Geijn, daarnaast hebben wij ook diverse schermen en andere systemen om presentatie mee te presenteren in mijn bedrijf, en om de eigendommen van mijn bezoekers te beschermen dmv camera toezicht.

Al deze hardware functioneert tot op heden vrijwel zonder klachten. Uiteraard is er wel eens een systeem vastgelopen. Maar daar werd binnen 15 min. Een oplossing voor gezocht zodat mijn bedrijf met zo min mogelijk vertraging verder kon door draaien.

Voor de (camera) beveiliging van ons bedrijf hebben wij zeer goede ervaringen met Van Geijn Automatisering. Wat nodig is bepaal je samen met hen. Met hun deskundig advies en prima service gaat het dan goed.

Afspraak is afspraak bij Van Geijn Automatisering. Dat weten wij te waarderen.

Van Geijn verzorgd al 5 jaar met alle tevredenheid de ICT en het netwerk van GWW-Ingenieurs. De tevredenheid wordt veroorzaakt door hun medewerker Robin. Hij handelt pro actief en probeert mogelijke hiaten voor te zijn.

Op deze wijze hebben we een nauwelijks storingen en kunnen wij ons volledig richten op ons werk: het voorbereiden en begeleiden van werkzaamheden in de grond, weg en waterbouw. Robin is altijd bereikbaar is het niet telefonisch dan zelf per app. Zelfs in het weekend.

Doordat Robin af en toe gewoon even binnen komt lopen om te kijken wat er leeft of speelt binnen ons bedrijf denkt hij in voortrajecten al mee en kan er snel geschakeld worden. Wij zijn een tevreden klant en hopen dat Van Geijn deze benadering nog lang voort kan zetten.

Al jaren zijn wij, Sport- en Healthclub de Cirkel, tevreden klant bij van Geijn Automatisering. De televisies en computers in  onze horeca en onze fitnesszaal zijn allemaal geïnstalleerd door van Geijn. Ook zijn we erg tevreden over de technische service, van Geijn zorgt altijd voor snelle, vakkundige oplossingen.

Als sinds de start van Retail Benefits hebben wij direct zaken gedaan met onze belangrijke partner van Geijn Automatisering gevestigd in Dieren. Al zeker 7 jaar leveren wij aan van Geijn Automatisering onze inktcartridges en computer supplies.

In de standaard meter inktcartridges die wij bij van Geijn in de winkel mogen bijhouden vindt u cartridges van alle merken en soorten. Dit houd in dat voor uw HP, Canon, Epson, Lexmark of Brother compatible cartridges altijd terecht kunt bij de winkel in Dieren.

Ruim een jaar geleden heb ik, Barbara Fabels, mijn praktijk gemoderniseerd. Op basis van helder advies van Robin Helmig van Van Geijn Computers heb ik mijn oude Windows XP pc’s en Windows 2000 server, patchkast vervangen. Dat werd ook hoog tijd. Robin dacht mee en kwam met een goed betaalbare maatpak oplossing.

Energie zuinige systemen was het motto. En dat is goed gelukt. De jaarlijkse IT en energiekosten werden aanzienlijk lager.
In 1 vooraf goed gepland weekend werd de migratie uitgevoerd. En… maandag gewoon weer draaien.

Kortom, kordaat, duidelijk, snel vakkundig, betaalbaar, no nonsense. Gewoon doen!

Omdat veel van mijn werkzaamheden met behulp van een computer uitgevoerd moeten worden moet een computer voor mij goed en stabiel werken. De computer is voor mij net als een stuk gereedschap voor een vakman, deze moet goed en degelijk zijn, waarop je kunt vertrouwen. Daarnaast is de opslag van data met de bijbehorende back-up erg belangrijk.

Van Geijn heeft mij hier prima mee geholpen. Zij hebben voor mij een computer op maat gebouwd en het netwerk na wens ingericht.

Wij maken al enkele jaren met veel plezier en naar alle tevredenheid gebruik van de service en producten van Van Geijn Automatisering. Klantvriendelijk, servicegerichtheid en flexibiliteit staan bij Van Geijn Automatisering hoog in het vaandel. Wanneer wij problemen hebben met onze server dan wel onze computers kunnen we te alle tijden terugvallen op de expertise van Van Geijn Automatisering.

Wat ons kantoor tevens bijzonder aanspreekt in Van Geijn Automatisering is dat zij hun afspraken nakomen en altijd binnen zeer korte tijd reageren bij het ontstaan van problemen.

Bij deze wensen wij het team van Van Geijn Automatisering veel succes en zien uit naar een jarenlange continuering van onze samenwerking.

Bij van Geijn Computer Services staat een enthousiast team altijd voor je klaar. Ze bieden goede en snelle service, en zijn erg behulpzaam.

Het personeel is deskundig en vriendelijk. Computerproblemen worden snel opgelost en reparaties op korte termijn uitgevoerd, ook aan huis.

Business Point Telecom werkt nauw samen met van Geijn computer services. Doordat de werelden van ICT en telecom steeds verder naar elkaar toegroeien is een goede samenwerking essentieel voor onze relaties. Van Geijn computer Services verzorgd voor ons de installatie van de VoIP trajecten bij onze relaties en neemt desgewenst ook de ICT infrastructuur mee.

Op deze manier hebben klanten 1 aanspreekpunt voor mobiele telefonie, vaste telefonie en data oplossingen.

Doordat Van Geijn computer services net als Business Point Telecom een no nonsens mentaliteit heeft krijgen onze MKB en ZZP relaties exact het pakket wat bij de wensen van de klant past.

Wij doen al jarenlang al onze computerzaken bij Van Geijn Automatisering. Omdat wij in ons vaak enorm veel te maken hebben met klantbestanden moet alles optimaal werken. Van Geijn heeft ons vaker met goede adviezen geholpen waardoor we alle bestanden kunnen opslaan zonder dat dit de snelheid van de PC’s aantast. Dankzij Van Geijn wordt van alle PC’s dagelijks een back up gemaakt welke overzichtelijk wordt opgeslagen zodat we nooit bestanden kwijtraken.

Op advies van dhr. van Geijn hebben wij inmiddels ook een camerasysteem laten aanleggen welke zowel dag als nacht haarscherp kunnen opnemen. Alle camerabeelden worden opgeslagen en dhr. Helmig heeft bij ons een APP geïnstalleerd waardoor we 24/7 op onze mobiele telefoons  ook van afstand mee kunnen kijken.

Het extra stuk service en de laagdrempelige no-nonsense benadering van Van Geijn Automatisering heeft geresulteerd dat ze onze vaste ICT partner zijn geworden.

Na jarenlang op een desktop PC te hebben gewerkt heb ik nu een HP laptop aangeschaft. Ik vind het belangrijk zoveel mogelijk de plaatselijke MKB bedrijven te steunen en Van Geijn heeft mij daarin niet teleurgesteld.

Zij maken hun service waar en zijn bereid (ook) een autodidact te helpen met de opstartproblemen.
Ook de winkel is ‘een plaatje’ geworden. Producten zijn overzichtelijk opgesteld.
Ben onder de indruk van de geboden kwaliteit en service voor een privé aanschaf.

Mijn advies: kijk ook eens bij deze winkel voor je naar de grote ketens gaat.

 
Schuiven naar boven